• Subcribe to Our RSS Feed

Billig oppvarming i vinter? Redusere strømregningen!

Minusgrader, sur vind, regn og snø øker oppfatningen av kulde. Kalde dager og frost netter får oss til å skru opp radiatoren på jakt etter varme. I slike øyeblikk om vinteren kan treffe oss i lommeboken. Hvis vi ser på lang fyringssesong, som i Norge varer ca 7 måneder, vil vi ikke bli overrasket over at vi får høye oppvarmings kostnader. Hva kan vi gjøre for å redusere regningen i år, selv med flere hundre kroner? Svaret er enkelt – det er på tide at vinduene endres til energieffektive vinduer.

zima_z_alicja

Lufttette vinduer er grunnlaget

Minusgrader, kraftig regn, snø og vind er et alvorlig problem når huset eller leiligheten vår ikke er luft tett. Den mest utfordrende oppgaven i oppvarming er møtt av eierne av en bolig, samt første etasje og siste etasje i blokker. Som et resultat av bygninger med dårlig isolasjon, er det et tap av titalls prosent av energi, særlig anser vi et 30% energitap er forårsaket av dårlig festing og isolering av vinduer. Det er derfor det er svært viktig å investere i energieffektive vinduer. Energieffektivitet kriterier defineres av vinduets termiske parametere, spesielt termisk co-effektivitet. Jo lavere Uw koeffisient er, desto lavere varmetap. Vi kan ikke glemme at UW-koeffisienten er resultanten av en rekke faktorer, for eksempel glass og ramme varmeoverføring, så vel som, bl.a. glass, ramme og hele vinduet overflateareal. Det er viktig å sjekke med selgeren, testene og sertifikater som bekrefter parametrene erklært av produsenten.

Våres varmeste vindu er IGLO Energi vinduet.

IGLO Energi vinduer ved DRUTEX S.A., har en varmetaps koeffisienten som kommer ned i bare 0,6 W / (m2K) *, er et eksempel på perfekt varmeisolering. Det er et moderne system utstyrt med en banebrytende, først i verden ** forseglings system laget av skum EPDM. Dette betyr at vinduet har varmeoverføring på mer enn 100% over polske tekniske standarder! En så lav parameter gjør systemet en perfekt løsning for passive og energieffektive bygg.   «Med tanke på energieffektivitet, høy kvalitet, samt sikkerhet og funksjonalitet, har DRUTEX skapt Iglo vinduer. rammen produsert med moderne GL profiler utelukkende av førsteklasses materialer, er kjent for de økte isolasjons parametere. Vi har også utviklet og implementert en ny generasjon av glassrute med lave utslipp belegg som garanterer de høyeste standarder når det gjelder energieffektivitet. Alt dette gjør at vi kan tilfredsstille forventningene til alle som ønsker å redusere energibruken i hjemmet. «- Sier Bogdan Gierszewski, produksjonsdirektør i DRUTEX S.A.

Energieffektiv, moderne og elegant.

Teknologisk avanserte Iglo vinduer er også tilgjengelig i ulike former og farger. De setter standarder på verdens treverk markedet. DRUTEX tilbyr 29 ulike vindus  farger, noe som bidrar til å dekke kundens preferanser. Rammen og vinge farge er ikke alle. I år har selskapet innført, for å tilfredsstille kundenes krav, en ny farge på forsegling. Den grafitt tetting i Iglo vinduer passer perfekt trendy treverk i nyanser av grått! Frost og kulde kommer alltid uventet. For å sikre komfort og være klar for et frostangrep i ditt eget hus, er det viktig å være på den sikre siden og sørge for et varmt hus. Det viser seg at hemmeligheten ligger i vinduer, dette er grunnen til at det er verdt å gjøre en informert beslutning.