• Subcribe to Our RSS Feed

MB-WG60

MB-WG60

Nytt system for termisk isolert profilert MB-WG60 er ment for å bygge vinterhager samt andre strukturer som varmehus, verandaer eller ateliers (hobby rom).

Systemet av vinterhager vil bli tilbudt som en modell konstruksjoner samt arkitektoniske løsninger utformet individuelt i forbindelse med system MB-SR50, der profilen til dette systemet tillater bygging av svært store tak som har store lengder i systemer MB70HI og MB60.

Den viktigste ideen til systemet er muligheten til å bygge et varmt tak basert på profiler, på stolpene, med mulighet for knyting i vertikale vegger vinduer og dører MB, og muliggjør bygging av eventuelle selv det mest komplisert geometrien i taket.

Hvorfor MB-WG60?

Vinterhage system MB-WG60 oppfyller de høyeste standardene for sikkerhet, termisk isolasjon, ventilasjon, uavhengig av værforhold. Spesielt verdt å understreke det faktum at prefabrikasjon og installasjon av profiler av dette systemet er veldig enkelt:

God termisk isolasjon i hjørnene av sammensatte glass i overgang vegg-tak garanterer en bestemt profil HPVC, som også serverer for feste av glass profil uten å redusere tykkelsen på glass. HPVC profil.

Profiler av takbjelkene som brukes i det nye systemet øker termisk isolasjon og holdbarhet.

Komplett vann- og vindtett ved bruk av EPDM membraner, som også kutter kald luft utenfra fra indre aluminium profiler.

Takvinkel kan variere fra 7° til 45°.

fra horisonten profil rennene festet til eaves stråle profil, kan forenkle implementeringen av en profil med en termisk barriere for klumpete ekstern, og muligheten til å enkelt lage alle former for gutter, avhengig av kundens krav, for startere, det finnes to typer av rennene som gir klassisk og moderne stil.

Alt utstyr i systemet sørger for riktig ventilasjon og luftutveksling, varmeanlegg opprettholder best klima.

Farger:

Farger